Ons doel
trampolin-pa-trabao

Waarom Trampolin pa Trabao?

Voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking is werk van enorm groot belang. Het geeft deze mensen een gevoel van voldoening, zelfrespect en onafhankelijkheid kan geven. Werk biedt niet alleen een bron van inkomsten, maar ook kansen om vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe relaties op te bouwen en bij te dragen aan de maatschappij. Daarnaast kan werk ook een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van hun fysieke en mentale gezondheid. Werk kan bijvoorbeeld helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele gemoedstoestand.

trampolin-pa-trabao-aruba

Doel van de stichting

In 2015 werd het project 'Kibra Barera' in het leven geroepen. Samen met andere stichtingen heeft Cede Aruba, waar Trampolin pa Trabao deel van uitmaakt, financiering gekregen voor een jobcoach voor de periode van 2 jaar.

De doelgroep van de stichting zijn personen met een handicap vanaf 16 jaar, die thuis zitten en voldoende potentie hebben om te kunnen werken, maar door hun handicap niet op de reguliere arbeidsmarkt kunnen komen. Trampolin pa Trabao wil voor deze groep mensen bijdragen aan een betere leefomgeving en begrip en respect voor anderen, ongeacht hun handicap. Door bij Trampolin pa Trabao te werken, doen personen met een handicap werkervaring op en ontwikkelen ze hun sociale en cognitieve vaardigheden. Het belangrijkste hierbij is dat zij veel plezier hebben en zijn/haar eigen waarde en talenten kunnen ontdekken.

trampolin-pa-trabao

Wat gaat de stichting met het geld doen?

De stichting gaat met het opgehaalde geld een container unit opknappen. Deze opknapbeurt is inclusief twee nieuwe airco's, ramen, deuren, tafels en stoelen. In deze container unit kan de begeleiding en training van de cliƫnten gegeven worden. Hier voor was eerder bij de stichting nog niet voldoende plek.

Wil jij Trampolin pa Trabao steunen? Klik op de knop hieronder om te doneren! 

Doneren
nl_NLDutch